METİN ÇELİK VE EKİBİNDEN VALİ ERİN’E ZİYARET
METİN ÇELİK VE EKİBİNDEN VALİ ERİN’E ZİYARET
AKTÜRK HABER
AKTÜRK HABER

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeni Dönem Başkan Adayı Metin Çelik, ekibiyle birlikte Isparta Valisi Abdullah Erin’i makamında ziyaret etti.
ITSO Yönetim Kurulu Başkanı ve yeni dönem Başkan Adayı Metin Çelik öncülüğündeki Mavi Liste heyeti, Isparta Valisi Abdullah Erin’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, ITSO’nun 2022-2026 çalışma döneminde hayata geçirilen projeler ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Vali Abdullah Erin’e bilgi verildi. Görüşmede ayrıca, yeni dönemde Isparta’nın ticaret ve sanayi hayatına kazandırılması hedeflenen projeler ve çalışmalar da paylaşıldı.
Isparta’nın ekonomik gelişimi, ticaret ve sanayi hayatının güçlendirilmesi ve yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan çalışmaların ele alındığı ziyarette karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Isparta HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

