Cumhuriyet Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışması yapılıyor

Gündem 27.10.2026 - 15:11, Güncelleme: 27.10.2026 - 15:11
 

Cumhuriyet Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışması yapılıyor

Isparta Belediyesi tarafından Cumhuriyet Caddesi’nde başlatılan yeniden düzenleme çalışmaları kapsamında kaldırımlar yenileniyor.

Isparta Belediyesi tarafından tek yön uygulaması olan Cumhuriyet Caddesi’nde sürücüler ve yayalar için trafik akışının yeniden belirlenmesi amacıyla geçtiğimiz mart ayında yapılan anket sonucunda orta refüjün kaldırılarak caddenin yeniden düzenlenmesi kararı çıkmıştı. Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, caddede yeniden düzenleme çalışmalarına başladı. İlk etapta bölgedeki kaldırımların bir bölümünü söküldü. Bu alanda tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından ekipler tarafından yeni kaldırım taşlarının döşenmesine başlandı. Çalışmalar cadde boyunca etap etap sürdürülecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla bölgede hem yayalar hem de araçlar için trafik akışı daha güvenli ve rahat hale getirilmiş olacak. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, geçen hafta caddedeki çalışmaları yerinde inceleyerek, esnafa çalışmalarla ilgili bilgi vermiş, “Esnaf ve vatandaşlarımıza biraz sabırlı olmalarını dileyeceğiz. Kısa süreli rahatsızlık vereceğiz. Daha sonra çok güzel memnuniyet olacağı inancındayım. Bu konuda esnaf ve vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz” demişti.
Isparta Belediyesi tarafından Cumhuriyet Caddesi’nde başlatılan yeniden düzenleme çalışmaları kapsamında kaldırımlar yenileniyor.

Isparta Belediyesi tarafından tek yön uygulaması olan Cumhuriyet Caddesi’nde sürücüler ve yayalar için trafik akışının yeniden belirlenmesi amacıyla geçtiğimiz mart ayında yapılan anket sonucunda orta refüjün kaldırılarak caddenin yeniden düzenlenmesi kararı çıkmıştı.

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, caddede yeniden düzenleme çalışmalarına başladı. İlk etapta bölgedeki kaldırımların bir bölümünü söküldü. Bu alanda tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından ekipler tarafından yeni kaldırım taşlarının döşenmesine başlandı. Çalışmalar cadde boyunca etap etap sürdürülecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla bölgede hem yayalar hem de araçlar için trafik akışı daha güvenli ve rahat hale getirilmiş olacak.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, geçen hafta caddedeki çalışmaları yerinde inceleyerek, esnafa çalışmalarla ilgili bilgi vermiş, “Esnaf ve vatandaşlarımıza biraz sabırlı olmalarını dileyeceğiz. Kısa süreli rahatsızlık vereceğiz. Daha sonra çok güzel memnuniyet olacağı inancındayım. Bu konuda esnaf ve vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz” demişti.

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akturkhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.