MİLLÎ BİSİKLETÇİ ALİ KORKMAZ’A 350 BİN LİRALIK DESTEK

Spor 19.10.2026 - 20:23, Güncelleme: 19.10.2026 - 20:23
 

MİLLÎ BİSİKLETÇİ ALİ KORKMAZ’A 350 BİN LİRALIK DESTEK

Isparta Valiliği öncülüğünde, Türkiye şampiyonluğu ve takım halinde dünya ikinciliği bulunan işitme engelli millî bisikletçi Ali Korkmaz’a 350 bin lira değerinde yarış bisikleti teslim edildi.

Isparta Valisi Abdullah Erin, işitme engelli millî bisikletçi Ali Korkmaz ile eşi, millî bisiklet sporcusu Gamze Korkmaz’a destek amacıyla temin edilen yarış bisikletinin teslim edildiğini duyurdu. Vali Erin’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ali Korkmaz’ın branşında Türkiye şampiyonluğu ve takım halinde dünya ikinciliği bulunduğu belirtildi. Isparta İl Özel İdaresi tarafından temin edilen 350 bin lira değerindeki yarış bisikletinin, sporcuların başarılarına katkı sağlaması hedefleniyor. BAŞARILARININ DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR Vali Abdullah Erin, yeni bisikletiyle Ali Korkmaz’ın daha büyük başarılara imza atacağına ve Isparta ile Türkiye’nin gururu olmaya devam edeceğine inandığını ifade etti. Sporculara sağlanan desteğin önemine dikkat çeken Erin, bisikletin temin edilmesine katkıda bulunan Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Av. Abdullah Çelik’e, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Mehmet Ali Ertuğrul’a ve meclis üyelerine teşekkür etti. EŞİ DE MİLLÎ BİSİKLET SPORCUSU Millî sporcu Ali Korkmaz’ın eşi Gamze Korkmaz da millî bisiklet sporcusu olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Çifte teslim edilen destek, sporcuların çalışmalarına ve gelecekteki hedeflerine katkı sunması bakımından önem taşıyor. Isparta’da sporcuların başarılarını desteklemeye yönelik bu adımın, yeni derecelerin elde edilmesine katkı sağlaması bekleniyor.  
Isparta Valiliği öncülüğünde, Türkiye şampiyonluğu ve takım halinde dünya ikinciliği bulunan işitme engelli millî bisikletçi Ali Korkmaz’a 350 bin lira değerinde yarış bisikleti teslim edildi.

Isparta Valisi Abdullah Erin, işitme engelli millî bisikletçi Ali Korkmaz ile eşi, millî bisiklet sporcusu Gamze Korkmaz’a destek amacıyla temin edilen yarış bisikletinin teslim edildiğini duyurdu.

Vali Erin’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ali Korkmaz’ın branşında Türkiye şampiyonluğu ve takım halinde dünya ikinciliği bulunduğu belirtildi. Isparta İl Özel İdaresi tarafından temin edilen 350 bin lira değerindeki yarış bisikletinin, sporcuların başarılarına katkı sağlaması hedefleniyor.

BAŞARILARININ DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR

Vali Abdullah Erin, yeni bisikletiyle Ali Korkmaz’ın daha büyük başarılara imza atacağına ve Isparta ile Türkiye’nin gururu olmaya devam edeceğine inandığını ifade etti.

Sporculara sağlanan desteğin önemine dikkat çeken Erin, bisikletin temin edilmesine katkıda bulunan Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Av. Abdullah Çelik’e, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Mehmet Ali Ertuğrul’a ve meclis üyelerine teşekkür etti.

EŞİ DE MİLLÎ BİSİKLET SPORCUSU

Millî sporcu Ali Korkmaz’ın eşi Gamze Korkmaz da millî bisiklet sporcusu olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Çifte teslim edilen destek, sporcuların çalışmalarına ve gelecekteki hedeflerine katkı sunması bakımından önem taşıyor.

Isparta’da sporcuların başarılarını desteklemeye yönelik bu adımın, yeni derecelerin elde edilmesine katkı sağlaması bekleniyor.

 

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akturkhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.